Kajgana s mladim lukom i tikvicama

Kajgana s mladim lukom i tikvicama

Kajgana s mladim lukom i tikvicama
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 27.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Tikvice su jako dobar izvor kalija i mangana.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 jaja
  • 1/2 šalice naribanih tikvica
  • 2 nasjeckana mlada luka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte ulje u tavi, dodajte luk i dinstajte ga oko 3 minute. Dodajte tikvice, posolite i popaprite i dinstajte oko 10 minuta.

Dodajte jaja, dobro promiješajte i nastavite dinstati 3 do 4 minute. Uklonite s vatre i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti