Kremasta juha od krastavaca

Kremasta juha od krastavaca

Kremasta juha od krastavaca
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.07.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ova juha je ukusna i kada se ohladi.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 2 nasjeckana češnja češnjaka
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 1 žlica soka od limuna
  • 4 šalice očišćenih i nasjeckanih krastavaca
  • 1.5 šalica povrtnog temeljca
  • 1/2 žličice soli
  • 1/4 žličice papra
  • 1 nasjeckani avokado
  • 1/4 šalice svježeg peršinaž
  • 1/2 šalice jogurta

Priprema

Zagrijte ulje u tavi. Dodajte luk i češnjak i kuhajte 1 do 4 minute. Dodajte sok od limuna, kuhajte 1 minutu, zatim dodajte krastavce, temeljac, sol i papar. Pustite da proključa. Smanjite vatru i kuhajte 6 do 8 minuta.

Juhu stavite u blender, dodajte avokado i peršin i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Poslužite toplo ili hladno.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti