Pita od govedine i kupusa

Pita od govedine i kupusa

Pita od govedine i kupusa
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Pita koja ima sve što vam treba za izdržati ovaj dan!
Vrijeme pripreme: 1:45h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • maslac (za podmazivanje)
  • 200 g krumpira, naribanog
  • 200 g Cheddar sira, naribanog
  • 450 g govedine, mljevene
  • 1 velika žlica biljnog ulja
  • 175 g kupusa, naribanog
  • 100 g konzerviranih zelenih čili paprika, narezanih
  • 125 ml taco umaka
  • sol
  • crni papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180 ° C. Podmažite lim za pečenje promjera 23 cm s maslacem.

Pomiješajte krumpir i pola sira te začinite sa solju i paprom. Pritisnite mješavinu u dno i stranice lima za pečenje te stavite u pećnicu i pecite na 20 minuta.

U velikoj tavi na ulju popecite govedinu dok ne dobije smeđu boju te zatim ocijedite ulje. Dodajte kupus i dinstajte dok ne bude hrskav. Maknite s vatre i dodajte čili paprike i taco umak. Začinite sa solju i paprom.

Stavite sve to u lim za pečenje s mješavinom od krumpira i sirom u njemu te pecite na daljnjih 20 minuta.

Pospite s preostalim sirom i nastavite peći sve dok se sav sir ne rastopi.

Ostavite da odstoji oko 10 minuta prije posluživanja.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti