Riba pečena u foliji

Riba pečena u foliji

Riba pečena u foliji
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ova metoda kuhanja funkcionira jednako dobro na roštilju. Za 4 osobe.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 264 kcal / 1.104,58 kJ

Sastojci

  • 6 šalica špinata
  • 1 crvenapaprika babura
  • 4 fileta ribe (po mogućnosti plave po izboru)
  • 1/2 čajna žličica soli
  • 1/4 čajne žličice svježe mljevenog crnog papra
  • 4 žlice pesta

Nutritivne vrijednosti

Nutritivne vrijednosti po osobi:

Kalorije 264,7 kcal
Masti 9,5 g
Zasićene masti 1,6 g
Kolesterol 64,4 mg
Natrij 581,5 mg
Ugljikohidrati 6,7 g
Šećeri 1,4 g
Dijetalna vlakna 2,9 g
Proteini 37,4 g


Priprema:

1. Zagrijte pećnicu na 220° C. Odvojite četiri lista folije.

2. Na polovicu svake folije stavite 1 1/2 šalice špinata, 1/4 paprike i 1 file. Posuti sa soli i paprom. Dobro zamotajte.

3. Složite pakete na veliki lim za pečenje. Pecite 10 do 12 minuta ili dok se paket ne nadigne. Prenesite svaki paket na tanjur za serviranje. Pažljivo prorežite na vrhu svake folije kako bi omogućili pari da izađe. Nakon minute, ogulite foliju s ribe. Na vrh svakog komada dodajte 1 žlicu pesta prije posluživanja.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti