Tuna s limunom i đumbirom
Tjedno biste trebali pojesti barem 2 do 3 porcije ribe.
Vrijeme pripreme: 1:15h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 odreska tune
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice papra
- 1 žlica maslinovog ulja
- 1/2 žličice naribanog đumbira
- sok i naribana korica od 1 limuna
Priprema
Pomiješajte sve sastojke za marinadu i dobro promiješajte. Tunu prelijte marinadom i pustite da stoji u hladnjaku barem 45 minuta.
Zagrijte tavu i pecite tunu 4 do 5 minuta sa svake strane.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od ribeBrzi ručak s tunom, tjesteninom i jajima10 min12345
-
Jela od ribePašteta od tune10 min12345
-
Jela od ribeTortilja od tune, avokada i zelene salate10 min12345
-
Jela od ribeTortilje od špinata i tune15 min12345
-
Jela od ribeTortilje od tune25 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345