Zelena juha od poriluka i celera

Zelena juha od poriluka i celera

Zelena juha od poriluka i celera
  • Objavljeno: Petak, 22.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Prepuna antioksidanata i jednostavna za pripremu.
Vrijeme pripreme: 40 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 srednja poriluka (samo bijeli i svijetlozeleni dijelovi)
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sol
  • 3 češnja češnjaka
  • 1 žličica majčine dušice
  • 1 srednji korijen celera (očišćen i narezan)
  • 2 1/2 šalice klasične juhe
  • 2 žlice limunovog soka

Priprema

Poriluk očistite, operite i narežite, pa ga pirjajte oko 10 minuta na maslinovom ulju.

Dodajte češnjak i majčinu dušicu, sve posolite i pirjajte još oko tri minute.

Zatim dodajte narezan korijen celera i papar, pirjajte još malo pa dolijte juhu.

Kuhajte sve oko 20 minuta. Celer bi trebao biti potpuno mekan.

Kada je skuhan, sve stavite u blender.

Na kraju začinite limunovim sokom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti