Zelena juha za detoksikaciju

Zelena juha za detoksikaciju

Zelena juha za detoksikaciju
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Lagana, zdrava i zasitna juha koja će očistiti organizam.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 žlica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 1/2 nasjeckanog luka
  • komadić nasjeckanog svježeg đumbira  
  • 2 šalice nasjeckane brokule
  • 1 šalica špinata
  • 1 nasjeckani pastrnjak
  • 2 nasjeckana komada celera
  • 1 žlica peršina
  • 2 šalice povrtne juhe
  • sol
  • papar
  • sok od 1/2 limuna

Priprema

Zagrijte ulje na srednje jakoj vatri. Dinstajte češnjak, luk i đumbir oko 2 minute.

Dodajte brokulu, špinat, pastrnjak, celer i peršin. Kuhajte oko 7 minuta.

Dodajte povrtnu juhu i kuhajte pokriveno oko 10 minuta.

Juhu stavite u blender i dobro izmiješajte. Dodajte limunov sok prije posluživanja.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti