Montignac metoda - Glikemički indeks

Montignac metoda - Glikemički indeks

Montignac metoda - Glikemički indeks
  • Objavljeno: Utorak, 08.07.2008.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zdrava prehrana

DORUČAK

Sastoji se od ugljikohidrata i bjelančevina, bogat je ugljikohidratima niskog glikemičkog indeksa. Ovakav doručak biste trebali jesti 4-5 puta tjedno.

Što se tiče ugljikohidrata, izaberite raženi kruh, zobene kolačiće bez šećera i žitne pahuljice od cjelovitih žitarica bez šećera.

Od bjelančevina možete jesti nemasni sir, nemasni prirodni jogurt i obrano mlijeko. Možete dodati marmeladu bez šećera, voće nižeg glikemičkog indeksa, fruktozu ili umjetni zaslađivač.

Za doručak popijte kavu bez kofeina, biljni ili voćni čaj.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije