Montignac metoda - Glikemički indeks

Montignac metoda - Glikemički indeks

Montignac metoda - Glikemički indeks
  • Objavljeno: Utorak, 08.07.2008.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zdrava prehrana

DORUČAK

Sastoji se od ugljikohidrata i bjelančevina, bogat je ugljikohidratima niskog glikemičkog indeksa. Ovakav doručak biste trebali jesti 4-5 puta tjedno.

Što se tiče ugljikohidrata, izaberite raženi kruh, zobene kolačiće bez šećera i žitne pahuljice od cjelovitih žitarica bez šećera.

Od bjelančevina možete jesti nemasni sir, nemasni prirodni jogurt i obrano mlijeko. Možete dodati marmeladu bez šećera, voće nižeg glikemičkog indeksa, fruktozu ili umjetni zaslađivač.

Za doručak popijte kavu bez kofeina, biljni ili voćni čaj.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije