Breskve s roštilja s medom i cimetom

Breskve s roštilja s medom i cimetom

Breskve s roštilja s medom i cimetom
  • Objavljeno: Četvrtak, 08.08.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Tople i sočne breskve.
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 do 3 oguljene, očišćene i prepolovljene breskve
  • 2 žlice maslaca
  • 2 žlice meda
  • 1/2 žličice cimeta

Priprema

Zagrijte roštilj i stavite breskve tako da udubljenja gledaju prema dolje. Pecite ih oko 5 minuta.

U međuvremenu rastopite maslac, dodajte med i cimet. Kuhajte oko 1 do 2 minute i održavajte toplim dok breskve ne budu gotove.

Poslažite breskve na tanjure, prelijte ih umakom od meda i cimeta. Možete ih poslužiti uz žlicu šlaga.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti