Kompot od jabuke, kruške i višnje

Lagan i osvježavajuć desert.
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 12 očišćenih i nasjeckanih jabuka
- 8 očišćenih i nasjeckanih krušaka
- 6 žlica šećera
- 280g sušenih višnji
Priprema
U lonac stavite 50ml vode, dodajte kruške, jabuke i šećer. Pustite da proključa, zatim poklopite, smanjite vatru i kuhajte oko 15 minuta.
Dodajte višnje i kuhajte oko 1 minutu. Po potrebi dodajte još šećera. Stavite smjesu u staklenku i pustite da odstoji 2 do 3 dana, a potom poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Deserti
-
DesertiJesenski muffini s bundevom i jabukom1 h12345
-
DesertiTorta od jabuka1 h12345
-
DesertiKuglof od jabuka12345
-
DesertiPita od badema i jabuka1:15h12345
Popularni recepti
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345