Kroasani sa čokoladom i lješnjacima
Savršeni za doručak!
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 lista lisnatog tijesta
- 2/3 šalice sitno sjeckanih lješnjaka
- 50g sitno naribane tamne čokolade (70% kakao)
- 30g rastopljenog maslaca
Priprema
Zagrijte pećnicu na 220°C i lagano namastite lim za pečenje.
Tijesto razvaljajte i izrežite na veće trokute. Svaki trokut ravnomjerno pospite sjeckanim lješnjacima i naribanom čokoladom. Svaki kroasan premažite rastopljenim maslacem.
Kroasane pecite 10 minuta ili dok ne dobiju zlatnu boju.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
DesertiCimet rolice1:30h12345
-
DesertiKroasani od Nutelle i banane2 h12345
-
DesertiFrancuski kroasani2 h12345
-
DesertiPeciva s brusnicama2 h12345
-
DesertiTopla peciva sa sušenim voćem2 h12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345