Medeni Lolli Popsi

Medeni Lolli Popsi

Medeni Lolli Popsi
  • Objavljeno: Petak, 21.12.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Lolli Popsi s prirodnim zaslađivačem zanimljivog su izgleda i izvrsnog okusa. Zbog svoje baršunaste teksture tope se u ustima, a hrskavi gornji sloj možete izabrati po želji, od jestivih latica do kokosa ili orašastih plodova.
Izvor slike: Nina Mrvica – Bake me by Nina
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

 

Dodatno

 

  • kokosovo brašno
  • maca prah
  • kakao u prahu
  • mljevene bademe
  • jestive latice

Priprema

  1. Datulje namočite u toploj vodi na 2 sata. Potom ih ocijedite, odstranite im koštice i ostavite ih po strani.
  2. Sameljite bademe i indijske oraščiće. Dodajte im otkoštene datulje, kakao prah i Letifico medenu kremu.
  3. Sve sastojke miksajte dok se ne povežu u kompaktnu smjesu.
  4. U zasebne posude stavite kokosovo brašno, maca prah, kakao prah, mljevene bademe i jestive latice.
  5. Od dobivene smjese radite kuglice koje uvaljajte u jednu od posuda s pripremljenim dodatkom.
  6. Gotove lolli pops nabodite na drveni štapić i tako poslužite.

Dobar tek!

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti