Topli kolač s cimetom

Topli kolač s cimetom

Topli kolač s cimetom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Predivna slastica koja odlično ide uz neki topli napitak.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 125g omekšanog margarina
  • 225g brašna
  • 1 žlica praška za pecivo
  • ½ žličice soli
  • 125g šećera
  • 1 veliko jaje
  • 6 žlica mlijeka
  • Preljev

  • 6 žlica običnog brašna
  • 6 žlica šećera
  • 2 žlice cimeta
  • 75g omekšanog margarina

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite lim za pečenje.

Pomiješajte suhe sastojke. Dodajte preostale sastojke i miksajte dok ne dobijete glatku smjesu. Smjesu ravnomjerno rasporedite u lim za pečenje.

Za preljev, izmiješajte suhe sastojke zajedno i izmrvite margarin. Neka struktura bude pomalo grudasta. Pospite po vrhu torte.

Pecite oko 35 do 40 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti