Bezglutenski kruh s rajčicama

Bezglutenski kruh s rajčicama

Bezglutenski kruh s rajčicama
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 06.06.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Bez glutena, ukusno i zdravo!
Vrijeme pripreme: 1:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 75 kcal / 313,80 kJ

Sastojci

  • 200g bijelog brašna bez glutena
  • 1 žličica soli
  • 3 žličice praška za pecivo bez glutena
  • 284ml mlaćenice
  • 3 jaja
  • 1 žličica pasirane rajčice
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 50g nasjeckanih sušenih rajčica
  • 25g parmezana

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C. Namastite i pobrašnite kalup za pečenje.

Pomiješajte brašno, sol i prašak za pecivo. U zasebnu zdjelu umiješajte mlaćenicu, jaja, pasiranu rajčicu i ulje. Dodajte mokre sastojke u suhe, a zatim dodajte sušene rajčice i pola parmezana.

Stavite tijesto u kalup za pečenje i pospite parmezanom. Pecite oko 55 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti