Njoke ili valjušci
Njoki sa bezgluteinskim brašnom
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Sastojci:
- 300 grama kuhanih pasiranih krumpira
- 100 grama bezglutenskog brašna
- 1 jaje
- sol
Priprema:
Zamijesiti tijesto, napraviti valjak i izrezati njoke. Posuti sa puno brašna te spremiti u zamrzivač.
Izvor:
celijakija-istra.hr
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela bez glutena
-
Jela bez glutenaBezglutenski kruh s rajčicama1:20h12345
-
Jela bez glutenaPuding od kakaa i chia sjemenki15 min12345
-
Jela bez glutenaOslić s krumpirom1 h12345
-
Jela bez glutena
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345