Domaći umak Béarnaise
![Domaći umak Béarnaise](/site/assets/files/54676/meso66.300x160.jpg)
Ovaj klasični francuski umak, najbolje je poslužiti uz odrezak.
Vrijeme pripreme: 20 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žumanjaka
- prstohvat kajenske papričice
- 1 žličica estragon octa
- 125g maslaca
Priprema
Stavite žumanjke blender uz dodatak soli, papra i prstohvat kajenske papričice. Na kraju dodajte ocat. Maslac otopite u tavi i dok je vruć, polagano ga ulijevajte u blender za vrijeme miksanja. Poslužite uz odrezak.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
![Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica](/site/templates/theme/images/image-tool-nutrition.jpg)
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPapreni umak25 min12345
-
Jela od mesaUmak od naranče30 min12345
-
Jela od mesaSvinjski kotleti s umakom od smeđeg šećera45 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
Prilozi
-
Jela od tjestenine
-
Jela od mesaPileće rolice sa špekom40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBurek s tikvicama i sirom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaGalette s tikvicama, rajčicom i sirom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehrana