Fino pečena piletina

Fino pečena piletina

Fino pečena piletina
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 12.08.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Sočna piletina pečena u bijelom vinu.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta pilećih prsa
  • 1/2 šalice ovčjeg sira
  • 1 žlica svježeg ružmarina
  • 1 žličice papra
  • 2 žličice soli
  • 1/2 šalice bijelog vina
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Namastite lim za pečenje.

Pomiješajte sir, ružmarin, sol i papar. Svaki komad piletine napunite smjesom i stavite na lim za pečenje. Premažite maslinovim uljem i dodajte vino na dno lima. Pospite ružmarinom, pecite oko 30 minuta, izvadite i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti