Indijski pileći ražnjići

Indijski pileći ražnjići

Indijski pileći ražnjići
  • Objavljeno: Četvrtak, 02.10.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Bogato začinjeni, sočni i mekani.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1kg pilećih prsa
  • 1 šalica jogurta
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 1 nasjeckani češanj češnjaka
  • 1 žličica soka od limuna
  • 2 žličice nasjeckanog bosiljka
  • 1 žličica naribanog đumbira
  • 1 žličica soli
  • 1/2 žličice kurkume
  • 1/2 žličice crvene paprike
  • 1/2 žličice kumina
  • 1/4 žličice papra

Priprema

Nasjeckajte piletinu na kockice. U zdjelici pomiješajte sve začine i njima prekrijte piletinu. Pustite da stoji u hladnjaku 4 do 6 sati.

Zagrijte roštilj. Na štapiće za ražnjiće poslažite piletinu. Pecite oko 30 minuta, povremeno okrećući na drugu stranu.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti