Juha od leće i slanine

Juha od leće i slanine

Juha od leće i slanine
  • Objavljeno: Srijeda, 31.12.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kremasta juha posuta hrskavom slaninom.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 300g leće
  • 200g mrkve
  • 2 oguljena krumpira
  • 1l vode
  • sol
  • papar
  • 250ml vrhnja za kuhanje
  • 1 šalica nasjeckane tjestenine

Priprema

U loncu kuhajte povrće dok ne omekša, oko 20 minuta. Stavite ga u blender, posolite i popaprite i miksajte dok smjesa ne postane kompaktna. Vratite smjesu u lonac, dodajte vrhnje za kuhanje i pustite da proključa.

Zagrijte tavu i pržite tjesteninu dok ne postane hrskava, oko 2 minute. Rasporedite juhu po tanjurima, pospite slaninom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti