Lagana salata od piletine i avokada

Lagana salata od piletine i avokada

Lagana salata od piletine i avokada
  • Objavljeno: Srijeda, 02.05.2018.
  • Broj pregleda: 1.610
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Piletina, avokado, slanina, senf i rajčice elementi su koji čine savršenu hladnu salatu jer je slatka, slana, hrskava i mekana!
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

  1. U posudu stavite komade piletine, soju, ulje, češnjak, papriku, sol i papar i ostavite da se marinira barem 30 minuta.
  2. Na tavi zagrijte ulje, dodajte marinadu, ispržite piletinu i pred kraj dodajte 2 žlice meda. Kad se piletina ohladi, nasjeckajte ju na sitne komade.
  3. U posudi izmiješajte piletinu sa salatom, rajčicama, avokadom, lukom i kukuruzom. Na vrh dodajte slaninu i sve zalijte izmiješanim senfom, medom i maslinovim uljem. Možete poslužiti toplo ili hladno.
Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti