Lazanje s govedinom i ricotta sirom

Lazanje s govedinom i ricotta sirom

Lazanje s govedinom i ricotta sirom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Niskomasne lazanje koje ćete opet poželjeti
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 800g mljevene nemasne govedine
  • 2 tikvice
  • 2 mrkve
  • 250g gljiva, nasjeckanih
  • 2 češnja češnjaka zgnječena
  • 700ml umaka od rajčice
  • 1/2 šalice vode
  • 5 svježih listova lazanja
  • 250g smrznutog špinata
  • 600g ricotta sira s malo masnoće
  • 1/2 šalice parmezana

Priprema

Prethodno zagrijati pećnicu na 180 °C. Meso pirjati u tavi, dodati 2 tikvice, 2 mrkve, 250 g gljiva i češnjak. Pirjati dok ne omekša.

Dodajte umak od rajčice i vodu i kuhajte 5 minuta.

Koristeći 5 svježih listova lazanja, umak stavite prvi, zatim mljeveno meso, smrznuti špinat i ricotta. Ponovite. Pospite 1/2 šalice parmezana na vrh. Pecite 40 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti