Njoki s pršutom i mozzarellom

Njoki s pršutom i mozzarellom

Njoki s pršutom i mozzarellom
  • Objavljeno: Utorak, 20.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kuhani u mlijeku i začinjeni muškatnim oraščićem.
Vrijeme pripreme: 45 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 500g njoka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 120g nasjeckanog pršuta
  • 200g nasjeckanog špinata
  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 1/2 šalice mlijeka
  • 150g nasjeckane mozzarelle
  • 1/4 žličice muškatnog oraščića

Priprema

Njoke skuhajte prema uputama na pakiranju. U međuvremenu zagrijte ulje u tavi. Dodajte pršit i dinstajte dok ne postane hrskav. Izvadite iz tave i stavite ga na papirnate ručnike.

U istoj tavi dodajte luk i dinstajte dok ne omekša. Dodajte špinat i kuhajte 2 do 3 minute. Dodajte njoke, sir, mlijeko i muškatni oraščić. Kuhajte dok se sir ne otopi. Dodajte pršut, promiješajte i poslužite odmah.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti