Odrezak u marinadi od ljutike

Odrezak u marinadi od ljutike

Odrezak u marinadi od ljutike
  • Objavljeno: Petak, 26.05.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna marinada mesu daje potpuno drugačiju notu.
Vrijeme pripreme: 20 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 750g telećeg odreska, debljine oko 3 do 4 cm
  • 3 sitno nasjeckane ljutike
  • 4 žlice crnog vinskog octa
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Stavite odrezak u plitku posudu i pospite ljutikom, octom, uljem, morskom solju i crnim paprom. Poklopite i spremite u hladnjak na 1 sat ili ostavite preko noći u hladnjaku.

Zagrijte tavu ili roštilj. Pecite odrezak 3 do 4 minute sa svake strane. Prekrijte pečeno meso folijom i pustite 5 minuta da se odmara.

Poslužite s krumpir salatom ili tortiljama.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti