Pačja prsa u umaku od nara

Pačja prsa u umaku od nara

Pačja prsa u umaku od nara
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 29.10.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna pačja prsa u zanimljivom umaku.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 filea pačjih prsa
  • 1 šipak
  • 300ml juhe od povrća
  • 1 žlica meda
  • papar
  • sol
  • 2 žlice kukuruznog brašna

Priprema

Sjemenke šipka i sok od šipka pomiješajte s juhom od povrća, dodajte med i kuhajte dok se smjesa ne zgusne i ne smanji za pola.

Pomiješajte kukuruzno brašno s malo hladne vode i dodajte u umak. Posolite i popaprite po želji.

Meso stavite na tavu, tako da koža bude na dnu. Pecite na laganoj vatri oko 8 minuta, dok ne poprimi zladno smeđu boju. Okrenite i pecite na drugoj strani oko 5 minuta. Uklonite s vatre, umotajte u aluminijsku foliju i pustite da odstoji oko 10 minuta.

Odmotajte meso. Stavite opet na tavu, takoda koža bude na dnu i pecite dok ne postane hrskava. Okrenite i pecite nekoliko minuta. Posolite i popaprite po želji, narežite i poslužite s umakom.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti