Paprikaš od mesa i zelenih čili paprika

Paprikaš od mesa i zelenih čili paprika

Paprikaš od mesa i zelenih čili paprika
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ljuti paprikaš za dobro društvo.
Vrijeme pripreme: 5 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

Sastojci

  • 1,2 kg pirjane govedine, narezane na kockice
  • 1,2 l vode
  • 100 g zelenih čili paprika, prženih, očišćenih i narezanih
  • 2 čajne žličice češnjaka u prahu
  • 1 čajna žličica kukuruznog brašna
  • Sol
  • Crni papar

Priprema

Prekrijte meso s vodom u velikoj tavi, dovedite ju do ključanja, smanjite malo vatru i ostavite tako neka se pirja na slijedećih 4 sata.

Dodajte čili paprike i češnjak u prahu. Začinite sa solju i paprom.

Rastopite kukuruzno brašno u 2 čajne žličice vode kako bi dobili pastu, a zatim ga brzo umiješajte u jelo. Kada se mješavina malo zgusne, ostavite ju neka se pirja na još 45 minuta.

Poslužite vruće.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti