Paprikaš od mesa i zelenih čili paprika
Ljuti paprikaš za dobro društvo.
Vrijeme pripreme: 5 h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
Sastojci
- 1,2 kg pirjane govedine, narezane na kockice
- 1,2 l vode
- 100 g zelenih čili paprika, prženih, očišćenih i narezanih
- 2 čajne žličice češnjaka u prahu
- 1 čajna žličica kukuruznog brašna
- Sol
- Crni papar
Priprema
Prekrijte meso s vodom u velikoj tavi, dovedite ju do ključanja, smanjite malo vatru i ostavite tako neka se pirja na slijedećih 4 sata.
Dodajte čili paprike i češnjak u prahu. Začinite sa solju i paprom.
Rastopite kukuruzno brašno u 2 čajne žličice vode kako bi dobili pastu, a zatim ga brzo umiješajte u jelo. Kada se mješavina malo zgusne, ostavite ju neka se pirja na još 45 minuta.
Poslužite vruće.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaJuha od puretine i bundeve1:30h12345
-
Jela od mesaPržena piletina s brokulom i smeđom riža30 min12345
-
Jela od mesaMesne okruglice u voćnom umaku!45 min12345
-
Jela od mesaPaprike punjene špagetima i mesom1 h12345
-
Jela od mesaMarinirana piletina s povrćem40 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345