Paprike punjene piletinom i ječmenom kašom

Paprike punjene piletinom i ječmenom kašom

Paprike punjene piletinom i ječmenom kašom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.09.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Malo zdravija verzija punjenih paprika.
Vrijeme pripreme: 1:20h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 10 očišćenih paprika
  • 500g pilećeg mljevenog mesa
  • 1 jaje
  • 1 šalica ječmene kaše
  • 1 žličica soli
  • 1/2 žličice papra
  • 1/2 žličice crvene paprike
  • 500ml pasirane rajčice
  • 1 žličica šećera
  • 2 žlice maslinovog ulja

Priprema

Pomiješajte ječmenu kašu, meso, jaje, sol, papar i crvenu papriku. Dobro promiješajte i smjesom napunite paprike. Stavite ih u lonac i prelijte vodom. Poklopite i kuhajte oko 45 minuta. Po potrebi dodajte još vode. Dodajte pasiranu rajčicu, šećer i ulje. Promiješajte malo na samom vrhu i pustite da se kuha još 15 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti