Pečena piletina s trešnjama i rikolom

Pečena piletina s trešnjama i rikolom

Pečena piletina s trešnjama i rikolom
  • Objavljeno: Srijeda, 01.10.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ručak koji će osvojiti vaše nepce.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1 nasjeckana glavica luka
  • 1 šalica trešanja
  • 1 šalica rikule
  • 2 žlice ulja
  • sol
  • papar

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
  2. Piletinu nauljite, posolite i popaprite po želji.
  3. Stavite u vatrostalnu posudu i prekrijte ju aluminijskom folijom.
  4. Pecite oko 30 minuta.
  5. Izvadite, dodajte sitno nasjeckani luk i trešnje.
  6. Pecite otklopljeno još 20 minuta.
  7. Prije posluživanja, piletinu pospite šakom svježe rikule.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti