Pileća prsa punjena avokadom i omotana slaninom

Pileća prsa punjena avokadom i omotana slaninom

Pileća prsa punjena avokadom i omotana slaninom
  • Objavljeno: Utorak, 12.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Hrskava i sočna piletina koja će vas osvojiti.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta pilećih prsa
  • 60g cheddara
  • 1/2 avokada, nasjeckanog na kriške
  • 10 kriški slanine
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Piletinu posolite i popaprite. Premažite ju cheddarom i poslažite kriške avokada. Zarolajte, omotajte slaninom i pričvrstite čačkalicama.

Na limu poslažite piletinu, premažite uljem i pecite 20 do 30 minuta. Izvadite i pustite da stoji oko 5 minuta prije posluživanja.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti