Pileća prsa punjena jabukom, raštikom i gljivama

Pileća prsa punjena jabukom, raštikom i gljivama

Pileća prsa punjena jabukom, raštikom i gljivama
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 18.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Raštika je odličan izvor vitamina i minerala.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 1 nasjeckana jabuka
  • 1 žličica nasjeckanog origana
  • 1/2 šalice nasjeckane raštike
  • 1 šalica nasjeckanih šampinjona
  • 140g cheddara
  • 4 fileta pilećih prsa
  • sol
  • papar

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Zagrijte ulje u tavi, dodajte jabuku i origano i pecite oko 8 minuta. Dodajte raštiku i gljive i kuhajte dok raštika ne omekša, a gljive ne potamne. Dodajte sir i kuhajte do se ne rastopi.

Pileća prsa posolite i popaprite. Napunite ih smjesom, zarolajte i zatvorite pomoću čačkalica. Pecite 25 do 35 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji barem 20 minuta prije posluživanja.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti