Pileća prsa punjena špinatom i sirom

Piletina je jako dobar izvor proteina.
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta pilećih prsa
- 1/2 šalice svježeg špinata
- 4 nasjeckana listića bosiljka
- 1/2 šalice svježeg ovčjeg sira
- 3 žlice maslinovog ulja
- 2 nasjeckane paprike babure
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice papra
Priprema
Zagrijte pećnicu na 170°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
Piletinu posolite i popaprite, na svaki filet stavite špinat, bosiljak, ovčji sir i 1 polovicu paprike. Zamotajte i zatvorite uz pomoć čačkalica.
Stavite piletinu na lim za pečenje, pouljite i pecite 35 do 40 minuta. Izvadite, pustite da stoji oko 10 minuta i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaZarolana piletina na grčki način50 min12345
-
Jela od mesaFjorentinska piletina25 min12345
-
Jela od mesaKremasti njoki sa špinatom i piletinom1 h12345
-
Jela od mesaPileća prsa punjena špinatom45 min12345
Popularni recepti
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345