Pileća prsa punjena špinatom i sirom

Piletina je jako dobar izvor proteina.
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 fileta pilećih prsa
- 1/2 šalice svježeg špinata
- 4 nasjeckana listića bosiljka
- 1/2 šalice svježeg ovčjeg sira
- 3 žlice maslinovog ulja
- 2 nasjeckane paprike babure
- 1/2 žličice soli
- 1/4 žličice papra
Priprema
Zagrijte pećnicu na 170°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
Piletinu posolite i popaprite, na svaki filet stavite špinat, bosiljak, ovčji sir i 1 polovicu paprike. Zamotajte i zatvorite uz pomoć čačkalica.
Stavite piletinu na lim za pečenje, pouljite i pecite 35 do 40 minuta. Izvadite, pustite da stoji oko 10 minuta i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaZarolana piletina na grčki način50 min12345
-
Jela od mesaFjorentinska piletina25 min12345
-
Jela od mesaKremasti njoki sa špinatom i piletinom1 h12345
-
Jela od mesaPileća prsa punjena špinatom45 min12345
Popularni recepti
-
Vegetarijanska prehranaPečeni batat s povrćem kao prilog40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBezglutenski njoki od batata1 h12345
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345