Pileća prsa punjena špinatom i sirom

Pileća prsa punjena špinatom i sirom

Pileća prsa punjena špinatom i sirom
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Piletina je jako dobar izvor proteina.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta pilećih prsa
  • 1/2 šalice svježeg špinata
  • 4 nasjeckana listića bosiljka
  • 1/2 šalice svježeg ovčjeg sira
  • 3 žlice maslinovog ulja
  • 2 nasjeckane paprike babure
  • 1/2 žličice soli
  • 1/4 žličice papra

Priprema

Zagrijte pećnicu na 170°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.

Piletinu posolite i popaprite, na svaki filet stavite špinat, bosiljak, ovčji sir i 1 polovicu paprike. Zamotajte i zatvorite uz pomoć čačkalica.

Stavite piletinu na lim za pečenje, pouljite i pecite 35 do 40 minuta. Izvadite, pustite da stoji oko 10 minuta i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti