Pileći ražnjići marinirani u jogurtu

Pileći ražnjići marinirani u jogurtu

Pileći ražnjići marinirani u jogurtu
  • Objavljeno: Petak, 20.06.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Mekano, sočno i bogato začinjeno.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1kg pilećih prsa
  • 1 žličica maslinovog ulja
  • 1/2 šalice jogurta
  • 1/2 žličice soli
  • 1 žličica cimeta
  • 1/2 žličice kumina
  • 1/2 žličice crvene paprike
  • 1/2 žličice đumbira
  • 1/4 žličice papra
  • 1 crvena paprika
  • 1 žuta paprika

Priprema

Nasjeckajte piletinu na velike komade. Stavite u zdjelu i utrljajte maslinovim uljem. U drugoj zdjeli pomiješajte sol, cimet, kumin, papriku, đumbir i papar. Dodajte jogurt i dobro promiješajte. Stavite piletinu u marinadu i pustite da stoji preko noći ili barem 4 sata.

Nasjeckajte paprike na veće komade. Poslažite piletinu i paprike na štapiće za ražnjiće. Zagrijte roštilj i pecite 10 do 15 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti