Pileći ražnjići premazani medom i pivom

Pileći ražnjići premazani medom i pivom

Pileći ražnjići premazani medom i pivom
  • Objavljeno: Srijeda, 03.06.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusni, sočni i jedinstvenog okusa.
Vrijeme pripreme: 25 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 3 nasjeckana češnja češnjaka
  • 3/4 šalice piva
  • 1/3 šalice meda
  • 1 žličica crvene paprike
  • 1 žličica senda
  • 1 žlica masllinovog ulja
  • 4 fileta pilećih prsa, nasjeckanih na kockice
  • 1 crvena paprika babura
  • 1 zelena paprika babura

Priprema

U posudi umutite sve sastojke za marinadu. Dodajte piletinu, promiješajte i pustite da stoji oko 2 sata.

Zagrijte roštilj. Paprike očistite i nasjeckajte na kockice. Na štapiće naizmjenice slažite paprike i piletinu. Stavite na roštilj i pecite oko 5 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti