Pileći ražnjići s bosiljkom
- Objavljeno: Utorak, 10.08.2021.
Idealan recept za laganu večeru koji možete pripremiti na roštilju ili grill tavi.
Sastojci
- 500 g pilećih prsa
- 3 žlice maslinovog ulja
- 1 vezica nasjeckanog bosiljka
- sok od 1 limuna
- sol
- papar
Priprema pilećih ražnjića s bosiljkom
- U zdjelici pomiješajte maslinovo ulje, bosiljak, sok od limuna, sol i papar.
- Piletinu narežite na veće kockice i stavite u zdjelu. Prelijte marinadom, promiješajte, poklopite i ostavite da stoji u frižideru barem 20 minuta.
- Kockice piletine poslažite na štapiće za ražnjiće.
- Ražnjiće pecite na zagrijanoj grill tavi ili roštilju uz okretanje kako bi se ravnomjerno ispekli.
- Poslužite uz prilog po želji.