Pileći zabaci u bademovom mlijeku
![Pileći zabaci u bademovom mlijeku](/site/assets/files/42470/meso_riba12.300x160.jpg)
Piletina je odličan izvor proteina.
Vrijeme pripreme: 50 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 4 pileća zabatka
- 1 žlica maslinovog ulja
- 2 šalice bademovog mlijeka
- 5 nasjeckanih češanja češnjaka
- 1 štapić cimeta
- 4 listića lovora
- sol
- papar
- 1 nasjeckana vezica peršina
- sok od 1 limuna
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C.
Zagrijte ulje u tavi. Piletinu posolite i popaprite i pecite sa svake strane 4 do 5 minuta.
Dodajte bademovo mlijeko, češnjak, cimet, lovor, peršin, sol i papar. Kuhajte dok ne proključa. Prelijte piletinu i pecite u pećnici 25 do 30 minuta.
Izvadite, prelijte sokom od limuna i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
![Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica](/site/templates/theme/images/image-tool-nutrition.jpg)
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaPiletina na kineski s indijskim oraščićima45 min12345
-
Jela od mesaPaprike punjene piletinom i feta sirom50 min12345
-
Jela od mesaSalata od piletine i breskve30 min12345
Popularni recepti
-
Prilozi
-
Jela od tjestenine
-
Jela od mesaPileće rolice sa špekom40 min12345
-
Vegetarijanska prehranaBurek s tikvicama i sirom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehranaGalette s tikvicama, rajčicom i sirom1:30h12345
-
Vegetarijanska prehrana