Pileći zabaci u bademovom mlijeku

Pileći zabaci u bademovom mlijeku

Pileći zabaci u bademovom mlijeku
  • Objavljeno: Utorak, 08.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Piletina je odličan izvor proteina.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 pileća zabatka
  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 2 šalice bademovog mlijeka
  • 5 nasjeckanih češanja češnjaka
  • 1 štapić cimeta
  • 4 listića lovora
  • sol
  • papar
  • 1 nasjeckana vezica peršina
  • sok od 1 limuna

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Zagrijte ulje u tavi. Piletinu posolite i popaprite i pecite sa svake strane 4 do 5 minuta.

Dodajte bademovo mlijeko, češnjak, cimet, lovor, peršin, sol i papar. Kuhajte dok ne proključa. Prelijte piletinu i pecite u pećnici 25 do 30 minuta.

Izvadite, prelijte sokom od limuna i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti