Piletina marinirana u soku od jabuke

Piletina marinirana u soku od jabuke

Piletina marinirana u soku od jabuke
  • Objavljeno: Srijeda, 17.09.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Savršeno mekano i sočno meso.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 2 fileta pilećih prsa
  • 1 šalica soka od jabuke
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • sol
  • papar

Priprema

Piletinu posolite i popaprite po želji. Stavite u sok od jabuke i pustite da stoji oko 15 minuta u hladnjaku. Zagrijte ulje u tavi. Pecite piletinu oko 10 minuta sa svake strane.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti