Piletina na španjolski

Piletina na španjolski

Piletina na španjolski
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Uživajte u ovom jednostavnom i ukusnom jelu.
Vrijeme pripreme: 1 h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 8 pilećih bataka
  • 3 tanko narezana luka
  • 2 žličice paprike
  • korica i sok 1 limuna
  • 2 žlice grubo nasjeckanog peršina
  • 150ml pilećeg temeljca
  • 1 žlica maslinovog ulja

Priprema

Zagrijte pećnicu na 190°C. Stavite sve sastojke u veliku, vatrostalnu posudu. Promiješajte i začinite po želji.

Pecite 45 minuta. Nakon 20 minuta dobro izmiješajte i vratite u pećnicu. Poslužite uz rižu.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti