Piletina punjena kremastim sirom

Piletina punjena kremastim sirom

Piletina punjena kremastim sirom
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Sočna piletina sa hrskavom koricom od parmezana i krušnih mrvica.
Vrijeme pripreme: 50 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 4 fileta pilećih prsa
  • 1 šalica krušnih mrvica
  • 1/2 šalice naribanog parmezana
  • 1 žličica češnjaka u prahu
  • 1/2 šalice rastopljenog maslaca
  • 220g krem sira

Priprema

Zagrijte pećnicu na 180°C.

U zdjeli pomiješajte krušne mrvice, parmezan i češnjak u prahu. Rastopite maslac. Piletinu umočite u maslac, potom u krušne mrvice. Premažite svaki filet s 3 žlice krem sira, zarolajte i zatvorite uz pomoć čačkalica.

Poslažite piletinu u vatrostalnu posudu, prelijte ostatkom maslaca i pecite 35 do 40 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti