Piletina punjena špinatom i sirom

Ovu iznimno sočnu piletinu s kremastim nadjevom morate isprobati.

Sastojci

  • 150 g svježeg špinata
  • 150 g krem sira
  • 4 fileta pilećih prsa
  • 4 žlice maslaca
  • sol
  • papar

Priprema punjene piletine

  1. Zagrijte pećnicu na 180°C.
  2. U blender stavite špinat i sir. Miješajte dok smjesa ne postane kompaktna.
  3. Filete razrežite po sredini tako da napravite džep te ih napunite smjesom sira i špinata i zatvorite pomoću čačkalica.
  4. U vatrostalnu posudu stavite piletinu, posolite, popaprite i na svaki filet stavite 1 žlicu maslaca.
  5. Pecite 40 do 45 minuta. Izvadite iz pećnice i pustite da stoji oko 5 minuta prije posluživanja.

POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali