Piletina s grahom

Piletina s grahom

Piletina s grahom
  • Objavljeno: Četvrtak, 28.01.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ukusna i zasitna piletina poslužena uz grah.
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/2 limenke crnog graha
  • ¼ žličice kumina
  • sok od 1 limete
  • sol
  • papar
  • ½ žlice maslinovog ulja
  • 4 komada pilećih prsa bez kostiju
  • 1 šalica umaka od rajčice
  • 1 šalica nasjeckanog sira

Priprema

Zagrijte pećnicu na 230°C.

Zagrijte crni grah i kumin. Iscijedite sok od limete i začinite po želji. Uklonite s topline i stavite sa strane.

Zagrijte ulje u velikoj tavi. Začinite piletinu i pecite sa svake strane oko 3 do 4 minute.

Stavite piletinu na lim za pečenje, prelijte umakom, pospite sirom i stavite u pećnicu. Pecite oko 5 minuta.

Poslužite uz topli grah.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti