Piletina s kaduljom i limunom

Piletina s kaduljom i limunom

Piletina s kaduljom i limunom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Broj pregleda: 4.171
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Recept za na brzinu, ali opet slastan!
Vrijeme pripreme: 30 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200 ° C.

Izrežite četiri komada folije dovoljno velika da se u svaki komad mogu zamotati pileća prsa.

Stavite pileća prsa u centar folije te ih velikodušno zasolite sa solju i paprom. Pospite sa četvrtinom kadulje i koricom od limuna, zatim dodajte malo limunovog soka po vrhu (no ostavite dio od soka za posluživanje). Zamotajte foliju oko piletine i dobro preklopite preko rubova kako bi se zapečatilo. Ponovite postupak s preostalom piletinom.

Stavite piletinu na lim za pečenje i pecite sve u pećnici na 15 minuta, taman dok se piletina prokuha, a sokovi se iscijede.

Za posluživanje izvadite piletinu iz folije i raspodijelite ju na četiri zagrijana tanjura. Prelijte ih s ostatkom soka od limuna.

Poslužite odmah uz rižu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti