Piletina s roštilja u marinadi od meda

Piletina s roštilja u marinadi od meda

Piletina s roštilja u marinadi od meda
  • Objavljeno: Utorak, 10.05.2016.
  • Broj pregleda: 765
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Sastojci

Okus piletine je dodatno obogaćen sokom od limuna.
Vrijeme pripreme: 1:25h Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Priprema

Pomiješajte ulje, med, češnjak, sol, sok od limuna i papar. Piletinu stavite u duboki tanjur i prelijte marinadom. Pustite da stoji u hladnjaku oko sat vremena.

Zagrijte roštilj i pecite piletinu 5 do 7 minuta sa svake strane. Dok se piletina peče stavite preostalu marinadu u lončić i kuhajte na laganoj vatri 5 do 6 minuta. Uklonite piletinu s roštilja, prelijte umakom i poslužite.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Blagdanska kuharica

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti