Piletina sa senfom i umakom od javora

Piletina sa senfom i umakom od javora

Piletina sa senfom i umakom od javora
  • Objavljeno: Petak, 03.01.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Sočno i mirisno meso.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 1/2 šalice senfa
  • 1/4 šalice javorovog sirupa
  • 1 žlica vinskog octa
  • 1/4 žličice soli
  • 1/4 žličice češnjaka u prahu
  • 1/4 žličice papra
  • 4 fileta pilećih prsa

Priprema

Zagrijte pećnicu na 200°C.

Pomiješajte senf, sirup, ocat, sol, češnjak i papar. Isperite piletinu i osušite papirnatim ručnikom. Marinadu utrljajte u pileća prsa i poslažite ih na lim za pečenje. Prelijte ih ostatkom marinade i pecite 20 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti