Piletina sa špinatom i parmezanom

Piletina sa špinatom i parmezanom

Piletina sa špinatom i parmezanom
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.01.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Pečena piletina u umaku od rajčice.
Vrijeme pripreme: 10 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Energetska vrijednost: 366 kcal / 1.531,34 kJ

Sastojci

  • 1 žlica maslinovog ulja
  • 1 pileća prsa
  • 1 žlica krušnih mrvica
  • 1 žličica ribanog parmezana
  • 1/4 šalice umaka od rajčice
  • 1 mali češanj češnjaka
  • špinat
  • sol i papar za okus

Nutritivne vrijednosti

Nutritivne vrijednosti po osobi:

Kalorije 366 kcal
Masti 17,4 g
Zasićene masti 2,9 g
Kolesterol 70 mg
Natrij 806,3 mg
Ugljikohidrati 21 g
Šećeri 6 g 
Dijetalna vlakna 4,1 g
Proteini 32,1 g


Priprema:

Zagrijte ulje u tavi na srednjoj toplini. U pileća prsa utrljajte krušne mrvice, sir, sol i papar. Pecite u tavi s češnjakom 2 do 3 minute po strani. Dodajte vrući umak od rajčice. Dodajte špinat i okrećite piletinu i miješajte oko 5 minuta.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti