Piletina u ružmarinu

Piletina u ružmarinu

Piletina u ružmarinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 09.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Ružmarin je jako dobar izvor željeza i mangana.
Vrijeme pripreme: 35 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sastojci

  • 8 pilećih zabataka bez kožice
  • 3 nasjeckane paprike babure
  • 2 žlice ekstra djevičanskog maslinvoog ulja
  • 1 žlica nasjeckanog ružmarina
  • sol
  • papar

Priprema

Piletinu posolite i popaprite. Zagrijte ulje u tavi i dodajte piletinu u paprike. Poklopite i pecite 5 do 7 minuta.

Uklonite poklopac, piletinu okrenite na drugu stranu i pospite s 1/2 žlice ružarina. Poklopite i nastavite peći 3 do 5 minuta. Uklonite s vatre i poslužite.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti