Piletina u ružmarinu

Ružmarin je jako dobar izvor željeza i mangana.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 8 pilećih zabataka bez kožice
- 3 nasjeckane paprike babure
- 2 žlice ekstra djevičanskog maslinvoog ulja
- 1 žlica nasjeckanog ružmarina
- sol
- papar
Priprema
Piletinu posolite i popaprite. Zagrijte ulje u tavi i dodajte piletinu u paprike. Poklopite i pecite 5 do 7 minuta.
Uklonite poklopac, piletinu okrenite na drugu stranu i pospite s 1/2 žlice ružarina. Poklopite i nastavite peći 3 do 5 minuta. Uklonite s vatre i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina u korici od oraha i ružmarina40 min12345
-
Jela od mesaPileći ražnjići sa ružmarinom40 min12345
-
Jela od mesaPiletina s ružmarinom45 min12345
-
Jela od mesaPiletina s orasima i ružmarinom35 min12345
-
Jela od mesaPileća prsa s ružmarinom omotana slaninom30 min12345
Popularni recepti
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345