Piletina u umaku od meda i piva
Ukusna, mekana i jako fina piletina.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 2 žličice canola ulja
- 4 polovice pilećih prsa
- 1/4 žličice svježe mljevenog papra
- 1/8 žličice soli
- 3 žlice tanko narezanog luka
- 1/2 šalice piva
- 2 žlice soja sosa
- 1 žlica senfa
- 1 žlica meda
- 2 žlice svježeg peršina
Priprema
Zagrijte ulje na srednje jakoj vatri.
Piletinu ravnomjerno začinite paprom i solju. Pecite ju oko 5 minuta na svakoj strani. Izvadite piletinu iz tave. Dodajte luk i pecite 1 minutu.
Pivo, soja sos, senf i med dobro izmiješajte. Dodajte u tavu na luk i kuhajte 3 minute. Vratite piletinu u tavu i prekrijte umakom. Ravnomjerno pospite s peršinom i poslužite.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPileći ražnjići u marinadi od meda45 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
-
Jela od mesaPiletina na kineski s indijskim oraščićima45 min12345
-
Jela od mesaPaprike punjene piletinom i feta sirom50 min12345
-
Jela od mesaSalata od piletine i breskve30 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345