Pljeskavica sa slaninom i gljivama

Ukusne i sočne pljeskavice uz dodatak gljiva i slanine će oduševiti svakog gurmana.

Sastojci

  • 500 g mljevene junetine
  • 100 g šampinjona, sitno narezanih
  • 4 kriške slanine
  • 2 velike žlice mladog luka, sitno narezanog
  • 1 čajna žličica Worcestershire umaka
  • 1 čajna žličica sojinog umaka
  • ½ čajne žličice soli

Priprema pljeskavica sa slaninom i gljivama

  1. U tavici popržite slaninu, pričekajte da se ohladi i zatim nasjeckajte što sitnije.
  2. U velikoj zdjeli pomiješajte sve sastojke i oblikujte pljeskavice.
  3. Pljeskavice pecite na roštilju ili grill tavi 12 do 12 minuta.
  4. Poslužite uz priloge po želji.

POSJETI CENTARZDRAVLJA.HR
CentarZdravlja ne pruža medicinske savjete, dijagnoze ili tretmane, molimo pročitajte uvjete korištenja.
Partnerski portali