Pljeskavice od špinata i puretine
Špinat je jako dobar izvor folne kiseline.
Vrijeme pripreme: 30 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g mljevenog purećeg mesa
- 1 šalica zobenih pahuljica
- 2 bjelanjka
- 300g nasjeckanog špinata
- 1 šalica usitnjenog feta sira
- 1/2 žličice češnjaka u prahu
- 1/4 žličice papra
- prstohvat soli
- 3 žlice maslinovog ulja
Priprema
Stavite sve sastojke, osim ulja, u zdjelu i dobro promiješajte. Rukama oblikujte pljeskavice. Zagrijte ulje u tavi i pecite pljeskavice 3 do 4 minute sa svake strane.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPljeskavice od špinata, puretine i feta sira40 min12345
-
Jela od mesaTortilje s lješnjacima, puretinom i špinatom25 min12345
-
Jela od mesaPureći kotleti punjeni špinatom45 min12345
-
Jela od mesaPureća pljeskavica s fetom i maslinama30 min12345
-
Jela od mesaPiletina punjena špinatom i sirom1:20h12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345