Rajčice punjene piletinom i bosiljkom

Rajčice su odličan izvor likopena.
Vrijeme pripreme: 1:20h
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 500g mljevene piletine
- 1 žlica nasjeckanog peršina
- 1/2 žličice origana
- prstohvat papra
- 3 žlice maslinovog ulja
- 15 rajčica srednje veličine
Priprema
Zagrijte pećnicu na 200°C. Na lim za pečenje stavite papir za pečenje.
Odrežite vrh rajčica, izdubite unutrašnjost i izdubljeni dio stavite u zdjelu. Dodajte preostale sastojke i dobro promiješajte.
Rajčice ravnomjerno napunite i stavite na lim za pečenje. pecite oko 50 minuta.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaZapečena pileća prsa sa češnjakom i bosiljkom45 min12345
-
Jela od mesaSalata od piletine i breskve30 min12345
-
Jela od mesaPiletina u limunu i češnjaku1:30h12345
-
Jela od mesaPiletina s roštilja u marinadi od meda1:25h12345
-
Jela od mesaPiletina sa šarenim povrćem45 min12345
Popularni recepti
-
Jela za dijabetičareNamaz od cikle i feta sira1:20h12345
-
PriloziGratinirani krumpir s keljom1:15h12345
-
Jela od mesaZapečene tortilje s piletinom45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni batat s umakom od grčkog jogurta45 min12345
-
Vegetarijanska prehranaZapečeni karfiol45 min12345
-
JuheKremasta juha od šampinjona30 min12345