Ražnjići od piletine, ananasa i paprike
Piletina je jako dobar izvor proteina, niacina i selena.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 nasjeckana fileta pilećih prsa
- 1/2 šalice pilećeg temeljca
- 3 žlice soka od naranče
- 1 šalica soja umaka
- 1/2 žličice naribanog đumbira
- 1/2 žličice češnjaka u prahu
- 8 štapića za ražnjiće
- 1 nasjeckana glavica luka
- 1 nasjeckana crvena paprika babura
- 1/2 nasjeckanog ananasa
- 1 žlica nasjeckanog peršina
Priprema
U zdjeli pomiješajte pileći temeljac, sok od naranče, soja umak, đumbir i češnjak. Prsa prelijte smjesom i pustite da stoje u hladnjaku 2 do 4 sata.
Zagrijte roštilj. Na štapiće naizmjenice slažite luk, papriku, piletinu i ananas. Pecite oko 5 minuta sa svake strane. Pospite peršinom prije posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina s roštilja u marinadi od meda1:25h12345
-
Jela od mesaPiletina u limeti i avokadu3:20h12345
-
Jela od mesaSvinjski ražnjići s ananasom i riža s grahom20 min12345
-
Jela od mesaPikantna salata od piletine i ananasa10 min12345
-
Jela od mesaPileće tortilje s umakom od ananasa20 min12345
Popularni recepti
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti
-
SalateSalata od pečenog slanutka s feta sirom30 min12345