Ražnjići od piletine, ananasa i paprike

Piletina je jako dobar izvor proteina, niacina i selena.
Vrijeme pripreme: 35 min
Težina recepta:
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Sastojci
- 3 nasjeckana fileta pilećih prsa
- 1/2 šalice pilećeg temeljca
- 3 žlice soka od naranče
- 1 šalica soja umaka
- 1/2 žličice naribanog đumbira
- 1/2 žličice češnjaka u prahu
- 8 štapića za ražnjiće
- 1 nasjeckana glavica luka
- 1 nasjeckana crvena paprika babura
- 1/2 nasjeckanog ananasa
- 1 žlica nasjeckanog peršina
Priprema
U zdjeli pomiješajte pileći temeljac, sok od naranče, soja umak, đumbir i češnjak. Prsa prelijte smjesom i pustite da stoje u hladnjaku 2 do 4 sata.
Zagrijte roštilj. Na štapiće naizmjenice slažite luk, papriku, piletinu i ananas. Pecite oko 5 minuta sa svake strane. Pospite peršinom prije posluživanja.
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica

Vezani recepti
-
-
Jela od mesaPiletina s roštilja u marinadi od meda1:25h12345
-
Jela od mesaPiletina u limeti i avokadu3:20h12345
-
Jela od mesaSvinjski ražnjići s ananasom i riža s grahom20 min12345
-
Jela od mesaPikantna salata od piletine i ananasa10 min12345
-
Jela od mesaPileće tortilje s umakom od ananasa20 min12345
Popularni recepti
-
Blagdanska jelaUskrsna šunka u kruhu3 h12345
-
Kruh i pecivaTalijanska uskrsna pogača2:30h12345
-
DesertiTorta od mrkve i sira50 min12345
-
Niskomasna prehranaZobena kaša sa slaninom i sirom20 min12345
-
Niskokalorična jelaZapečeni poriluk s krumpirom45 min12345
-
JuheJuha od batata sa slaninom45 min12345