Sendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Za one dane kada baš nemate vremena, ovaj će sendvič biti najbrže i najukusnije rješenje.
Blagi, ali bogati okus PIK Natur Parizera zadovoljit će sve generacije, pogotovo ako ga spojite u sendviču s kajganom. Za sve one koji vole brz i ukusan zalogaj, ovaj jednostavan sendvič je idealan.
Ako volite znati što jedete, odaberite PIK Natur Parizer bez dodanih nitrita i fosfata, a dalje ćete lako. Napravite kajganu, narežite svježe povrće, složite red po red i vaš omiljeni sendvič bit će spreman.
Sastojci
- 220 g PIK Natur Parizera
- 4 peciva sa sjemenkama
- 4 jajeta
- sol
- mrvljena ljuta papričica
- pola salatnog krastavca
- 1-2 rajčice
- zelena salata
- maslac
- papar
- klice i mikrozelenje (prema želji)
Priprema
1. Peciva razrežite pa ih tanko premažite maslacem.
2. Krastavac i rajčicu narežite na kolutove. Zelenu salatu očistite i natrgajte na komade malo veće od promjera peciva.
3. U zdjeli razmutite jaja i posolite ih. Prema želji, možete dodati malo mlijeka. Na tavi zagrijte maslac, kad se rastopi, izlijte jaja. Pecite ih na laganoj vatri i miješajte silikonskom špatulom. Malo prije nego su gotova, skinite ih s vatre (jaja će se ispeći do kraja u tavi).
4. Gotova jaja poparite ili pospite ljutim papričicama, prema želji. Podijelite ih na četiri dijela.
5. Na donji dio peciva složite salatu, kolutove krastavca, 4-5 kriški parizera, rajčicu pa na vrh stavite jaje i poklopite. Možete dodatno ukrasiti klicama i mikrozelenjem.
Vezani recepti
-
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Jela od mesaZapečeni tost sa šunkom, jajetom i sirom20 min12345
-
Jela od mesaRižoto s piletinom, mahunama, paprikom i kukuruzom40 min12345
Popularni recepti
-
DesertiČokoladni kolač s datuljama i orasima1 h12345
-
Jela od mesaSendvič torta od mortadele i sira15 min12345
-
Jela od mesaSendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem15 min12345
-
Jela od mesa
-
Jela od mesaSalata s trajnom salamom, mozzarellom i rajčicama15 min12345
-
Deserti