Sendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem

Sendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem

Sendviči s parizerom, kajganom i svježim povrćem
  • Objavljeno: Srijeda, 23.10.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Tko kaže da sendvič ne može biti potpuni obrok?
Izvor slike: PIK Natur
Vrijeme pripreme: 15 min Ocjena recepta:
12345
Težina recepta:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Za one dane kada baš nemate vremena, ovaj će sendvič biti najbrže i najukusnije rješenje.

Blagi, ali bogati okus PIK Natur Parizera zadovoljit će sve generacije, pogotovo ako ga spojite u sendviču s kajganom. Za sve one koji vole brz i ukusan zalogaj, ovaj jednostavan sendvič je idealan.

Ako volite znati što jedete, odaberite PIK Natur Parizer bez dodanih nitrita i fosfata, a dalje ćete lako. Napravite kajganu, narežite svježe povrće, složite red po red i vaš omiljeni sendvič bit će spreman.

Sastojci

  • 220 g PIK Natur Parizera
  • 4 peciva sa sjemenkama
  • 4 jajeta
  • sol
  • mrvljena ljuta papričica
  • pola salatnog krastavca
  • 1-2 rajčice
  • zelena salata
  • maslac
  • papar
  • klice i mikrozelenje (prema želji)

Priprema

1. Peciva razrežite pa ih tanko premažite maslacem.

2. Krastavac i rajčicu narežite na kolutove. Zelenu salatu očistite i natrgajte na komade malo veće od promjera peciva.

3. U zdjeli razmutite jaja i posolite ih. Prema želji, možete dodati malo mlijeka. Na tavi zagrijte maslac, kad se rastopi, izlijte jaja. Pecite ih na laganoj vatri i miješajte silikonskom špatulom. Malo prije nego su gotova, skinite ih s vatre (jaja će se ispeći do kraja u tavi).

4. Gotova jaja poparite ili pospite ljutim papričicama, prema želji. Podijelite ih na četiri dijela.

5. Na donji dio peciva složite salatu, kolutove krastavca, 4-5 kriški parizera, rajčicu pa na vrh stavite jaje i poklopite. Možete dodatno ukrasiti klicama i mikrozelenjem.

Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica
Provjerite nutritivnu vrijednost namirnica Provjerite

Vezani recepti

Popularni recepti

Preporučeni recepti